Thriller Weken 2024

Thriller Weken 2024

In juni gaan de Thriller Weken van start: voor spanningzoekers hét moment om thrillers te lenen en te lezen. In onze vestigingen vind je heel veel spannende boeken. Ook kun je in deze periode een gratis boekenlegger ophalen met daarop een QR-code naar een gratis e-book. Welke thrillers ga jij lezen?

Zinderend Zomers Misdaad Mysterie 
Maar er is meer: op zaterdag 5 oktober komt de Gouden Strop Thrillertour naar de Bibliotheek Z-O-U-T in Doorn. Twee gerenommeerde thrillerauteurs gaan die middag in gesprek over hun nieuwste boek, hun inspiratie en werkwijze. Wil jij twee vrijkaartjes voor deze middag winnen én het boek van de Gouden Strop-winnaar? Doe dan mee met het Zinderende Zomerse Misdaad Mysterie. Dit is een wedstrijd met vragen over alle genomineerden voor de Gouden Strop 2024. Je hebt de hele zomervakantie (t/m 25 augustus) de tijd om het mysterie op te lossen. Vul het online formulier hier in of lever je antwoorden in bij de balie in de bieb bij jou in de buurt.

 

Nieuwe boeken

Boekentips van onze redactie

 • Charles den Tex Trauma

  Een gepensioneerde geheim agent krijgt twee weken de tijd om een moord op te lossen die bijna twintig jaar geleden in Afghanistan plaatsvond.

  Gedrukt boek

 • Anya Niewierra De Camino

  Een weduwe loopt een pelgrimstocht om duidelijkheid te zoeken over de plotselinge zelfmoord van haar man, een voormalige vluchteling uit Bosnië.

  Gedrukt boek

 • Lisa Jewell Niets is waar

  Een podcastmaker ontmoet een vrouw die haar een ongemakkelijk gevoel geeft. Ze komt erachter dat de vrouw, die ze steeds weer blijft tegenkomen, duistere geheimen verbergt. Voor ze het weet is die haar leven en zelfs haar huis binnengedrongen.

  Gedrukt boek

 • Marieke Damen Het perfecte gezin

  Een gezin verhuist naar een villa in een buitenwijk, waar ze te maken krijgen met vijandige buren. Dan verdwijnt plots de zeventienjarige dochter.

  Gedrukt boek

 • Mathijs Deen De duiker

  De vondst van een vrachtvaarder die in 1950 verging, brengt ook een miljoen aan koper en het stoffelijk overschot van een vermoorde duiker boven water. De zoektocht naar wat er heeft plaatsgevonden leidt rechercheur Lieuwe Cupido, alias ‘De Hollander’, naar een duikclub op Terschelling.

  Gedrukt boek

 • Isa Maron Galgenveld

  Een eindexamenkandidate bemoeit zich met de oplossing van een gruwelijke moord in Amsterdam-Noord.

  Gedrukt boek


Boek van de maand

Lex Noteboom De man met duizend gezichten

Een Nederlandse vrouw raakt in een voormalige Sovjetstaat verwikkeld in politieke intrige en een gevecht voor de veiligheid van haar gezin wanneer haar man onder druk wordt gezet om zijn tweelingbroer op te volgen als president.

Bekijk dit boek

E-books


E-books en luisterboeken lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen en luisterboeken downloaden. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online variant van je eigen vertrouwde bieb.

Meer weten


Luisterboeken