Cultuur

De Bibliotheek Z-O-U-T wil mensen kennis laten maken met kunst en cultuur. Dat doen we onder de naam Podium Z-O-U-T. We programmeren theatervoorstellingen op verschillende locaties in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en er zijn twee cultuurcoaches die de verbindende schakel zijn tussen makers, lokale culturele instellingen en publiek.

Gluren op de Heuvelrug 2024
Op zaterdag 22 juni en zondag 23 juni is het weer tijd voor het grootste huiskamerfestival van de Utrechtse Heuvelrug. Wees welkom in huiskamers en komswingen op livemuziek, kunstzinnige exposities bekijken en laat je verrassen door bijzondere voorstellingen en voordrachten. Er valt heel veel te kiezen!

Agenda Podium Z-O-U-T

 • Gluren op de Heuvelrug Bekijk details

  22 juni 2024 | Utrechtse Heuvelrug

  Op zaterdag 22 en zondag 23 juni is het weer tijd voor het grootste huiskamerfestival van de Utrechtse Heuvelrug.

 • Gluren op de Heuvelrug Bekijk details

  23 juni 2024 | Utrechtse Heuvelrug

  Op zaterdag 22 en zondag 23 juni is het weer tijd voor het grootste huiskamerfestival van de Utrechtse Heuvelrug.

 • Ik heb een heel vies woord geleerd, dat woord dat rijmt op stoep (6+) Bekijk details

  30 augustus 2024, van 18:30 tot 20:00 | De Twee Marken Maarn

  Jasper zingt kleinkunstliedjes over iedereen moeten zoenen op je verjaardag en moeders die hun chocolade voor je verstoppen.

 • Ik kijk liever (try-out) Bekijk details

  20 september 2024, van 20:15 tot 21:45 | De Cultuurhoek Driebergen

  Op haar eigenzinnige manier, met gelaagde grappen en poëtische liedjes, onderzoekt Selma de drang van kijken en bekeken worden.

 • Dezelfde zon Bekijk details

  27 september 2024, van 20:15 tot 22:00 | Cultuurhuis Pléiade Doorn

  De liedjes van haar album Dezelfde zon zouden fragmenten uit Stephanies dagboek kunnen zijn. In eerlijke en herkenbare Roots/Americana liedjes zingt ze over de liefde en het moeten loslaten daarvan.

Naar het overzicht

Podium Z-O-U-T Heuvelrug

Podium Z-O-U-T programmeert verrassende theater- en muziekvoorstellingen op verschillende locaties op de Utrechtse Heuvelrug. Bekijk het programma en bestel gelijk je tickets!

Cultuurcoach Utrechtse Heuvelrug

Maja van Eijndthoven is de cultuurcoach voor de Gemeente Utrechtse Heuvelrug. De cultuurcoach legt verbinding tussen de bewoners van de gemeente en cultuur, signaleert actuele thema’s en ontwikkelt op basis van vraag en aanbod culturele en educatieve projecten. Zo koppelt zij lokale makers aan lokale culturele instellingen. Inwoners krijgen de kans laagdrempelig deel te nemen aan kunst en cultuur, met in het bijzonder aandacht voor de jonge inwoners.

Heb je een goed idee of wil je meer weten over cultuur in de gemeente Utrechtse Heuvelrug? Neem dan contact op via onderstaand mailadres of telefoonnummer.

E-mail: cultuurcoachuh@bibliotheekzout.nl

Telefoon: 06 1859 4919

Cultuurcoach Wijk bij Duurstede

Voor de gemeente Wijk bij Duurstede is Colinda Bongers de cultuurcoach. Zij streeft ernaar om kunst en cultuur toegankelijk te maken voor alle leden van de gemeenschap, met een focus op het bevorderen van inclusie, creativiteit en sociale cohesie. De cultuurcoach in Wijk bij Duurstede werkt

samen met lokale scholen, culturele organisaties en gemeenschapsleiders om de impact van activiteiten te vergroten en de toegang tot kunst en cultuur te verbeteren.

Heb je een goed idee of wil je meer weten over cultuur in de gemeente Utrechtse Heuvelrug? Neem dan contact op via onderstaand mailadres of telefoonnummer.

E-mail: cultuurcoachwbd@bibliotheekzout.nl

Telefoon: 06 1289 4613